English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KQZ I JEP MANDATIN EDHE DY DEPUTETEVE TE RINJ - Kryetari i KQZ, Klement Zguri, nenkryetari, Denar Biba dhe anetaret, Rezarta Bitri, Edlira Jorgaqi, gjate nje mbledhje te KQZ, qe i dha mandatin edhe dy deputeteve te parlamentit, Alban Zeneli dhe Ligoraq Karamelo.
Kategori: KQZ
E Marte, 12 Mars 2019


Kryetari i KQZ, Klement Zguri, duke folur gjate nje mbledhje te KQZ, e cila i dha mandatin edhe dy deputeteve te parlamentit, Alban Zeneli dhe Ligoraq Karamelo.
Kategori: KQZ
E Marte, 12 Mars 2019


Kryetari i KQZ, Klement Zguri, duke folur gjate nje mbledhje te KQZ, e cila i dha mandatin edhe dy deputeteve te parlamentit, Alban Zeneli dhe Ligoraq Karamelo.
Kategori: KQZ
E Marte, 12 Mars 2019


Kryetari i KQZ, Klement Zguri, nenkryetari, Denar Biba, gjate nje mbledhje te KQZ, qe i dha mandatin edhe dy deputeteve te parlamentit, Alban Zeneli dhe Ligoraq Karamelo.
Kategori: KQZ
E Marte, 12 Mars 2019


Kryetari i KQZ, Klement Zguri, nenkryetari, Denar Biba dhe anetaret, Rezarta Bitri, Edlira Jorgaqi, Bledar Skenderi, gjate nje mbledhje te KQZ, qe i dha mandatin edhe dy deputeteve te parlamentit, Alban Zeneli dhe Ligoraq Karamelo.
Kategori: KQZ
E Marte, 12 Mars 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5