English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


NDAHEN CMIMET E TIRANA FOTO FESTIVAL - Afrim Tahiraj duke marre cmimin e pare ne konkursin e fotografise, Tirana Foto Festival, i organizuar nga DMO Albania, dhe qe do te mbahet nga 8 deri me 15 tetor ne Muzeun Historik Kombetar.
Kategori: Kulture
E Marte, 08 Tetor 2019


Vizitore duke pare ekspoziten, pas ceremonise se ndarjes se cmimeve te konkursit te fotografise, Tirana Foto Festival, i organizuar nga DMO Albania, dhe qe do te mbahet nga 8 deri me 15 tetor ne Muzeun Historik Kombetar.
Kategori: Kulture
E Marte, 08 Tetor 2019


Vizitore duke pare ekspoziten, pas ceremonise se ndarjes se cmimeve te konkursit te fotografise, Tirana Foto Festival, i organizuar nga DMO Albania, dhe qe do te mbahet nga 8 deri me 15 tetor ne Muzeun Historik Kombetar.
Kategori: Kulture
E Marte, 08 Tetor 2019


Vizitore duke pare ekspoziten, pas ceremonise se ndarjes se cmimeve te konkursit te fotografise, Tirana Foto Festival, i organizuar nga DMO Albania, dhe qe do te mbahet nga 8 deri me 15 tetor ne Muzeun Historik Kombetar.
Kategori: Kulture
E Marte, 08 Tetor 2019


Vizitore duke pare ekspoziten, pas ceremonise se ndarjes se cmimeve te konkursit te fotografise, Tirana Foto Festival, i organizuar nga DMO Albania, dhe qe do te mbahet nga 8 deri me 15 tetor ne Muzeun Historik Kombetar.
Kategori: Kulture
E Marte, 08 Tetor 2019


Drejtori i Muzeut Historik Kombetar, Dorian Koci, Drejtoresha e DMO Albania, Eva Kushova gjate ceremonise se ndarjes se cmimeve te konkursit te fotografise, Tirana Foto Festival, i organizuar nga DMO Albania, dhe qe do te mbahet nga 8 deri me 15 tetor ne Muzeun Historik Kombetar.
Kategori: Kulture
E Marte, 08 Tetor 2019


Drejtori i Muzeut Historik Kombetar, Dorian Koci, Drejtoresha e DMO Albania, Eva Kushova gjate ceremonise se ndarjes se cmimeve te konkursit te fotografise, Tirana Foto Festival, i organizuar nga DMO Albania, dhe qe do te mbahet nga 8 deri me 15 tetor ne Muzeun Historik Kombetar.
Kategori: Kulture
E Marte, 08 Tetor 2019


Nenkryetari i Bashkise se Tiranes, Andi Seferi, Drejtoresha e DMO Albania, Eva Kushova gjate ceremonise se ndarjes se cmimeve te konkursit te fotografise, Tirana Foto Festival, i organizuar nga DMO Albania, dhe qe do te mbahet nga 8 deri me 15 tetor ne Muzeun Historik Kombetar.
Kategori: Kulture
E Marte, 08 Tetor 2019


Afrim Tahiraj duke marre cmimin e pare ne konkursin e fotografise, Tirana Foto Festival, i organizuar nga DMO Albania, dhe qe do te mbahet nga 8 deri me 15 tetor ne Muzeun Historik Kombetar.
Kategori: Kulture
E Marte, 08 Tetor 2019


Afrim Tahiraj duke folur pasi ka marre cmimin e pare ne konkursin e fotografise, Tirana Foto Festival, i organizuar nga DMO Albania, dhe qe do te mbahet nga 8 deri me 15 tetor ne Muzeun Historik Kombetar.
Kategori: Kulture
E Marte, 08 Tetor 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 10 of 10