English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RIVLERESIMI I JANO NE KPK - Prokurori i prokurorise se pergjithshme, Thoma Jano, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Jano po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 13 Shkurt 2020


Anetaret e trupes gjykuese, Lulzim Hamitaj, Brunilda Bekteshi, Olsi Komici, Prokurori i prokurorise se pergjithshme, Thoma Jano, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Jano po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 13 Shkurt 2020


Anetaret e trupes gjykuese, Lulzim Hamitaj, Brunilda Bekteshi, Olsi Komici, Prokurori i prokurorise se pergjithshme, Thoma Jano, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Jano po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 13 Shkurt 2020


Prokurori i prokurorise se pergjithshme, Thoma Jano, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Jano po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 13 Shkurt 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4