English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


META HOMAZHE TE USHTARI I PANJOHUR - Presidenti Ilir Meta duke vendosur kurora me lule gjate ceremonise perkujtimore te 76 vjetorit te clirimit te kryeqytetit nga pushtuesit nazifashist, e organizuar ne monumentin e Partizanit te Panjohur.
Kategori: Presidenti
E Marte, 17 Nentor 2020


Presidenti Ilir Meta duke zbritur nga makina para ceremonise perkujtimore te 76 vjetorit te clirimit te kryeqytetit nga pushtuesit nazifashist, e organizuar ne monumentin e Partizanit te Panjohur.
Kategori: Presidenti
E Marte, 17 Nentor 2020


Presidenti Ilir Meta duke zbritur nga makina para ceremonise perkujtimore te 76 vjetorit te clirimit te kryeqytetit nga pushtuesit nazifashist, e organizuar ne monumentin e Partizanit te Panjohur.
Kategori: Presidenti
E Marte, 17 Nentor 2020


Presidenti Ilir Meta gjate ceremonise perkujtimore te 76 vjetorit te clirimit te kryeqytetit nga pushtuesit nazifashist, e organizuar ne monumentin e Partizanit te Panjohur, ku u vendosen kurora me lule.
Kategori: Presidenti
E Marte, 17 Nentor 2020


Presidenti Ilir Meta gjate ceremonise perkujtimore te 76 vjetorit te clirimit te kryeqytetit nga pushtuesit nazifashist, e organizuar ne monumentin e Partizanit te Panjohur, ku u vendosen kurora me lule.
Kategori: Presidenti
E Marte, 17 Nentor 2020


Presidenti Ilir Meta duke vendosur kurora me lule gjate ceremonise perkujtimore te 76 vjetorit te clirimit te kryeqytetit nga pushtuesit nazifashist, e organizuar ne monumentin e Partizanit te Panjohur.
Kategori: Presidenti
E Marte, 17 Nentor 2020


Presidenti Ilir Meta duke folur per reporteret pas ceremonise perkujtimore te 76 vjetorit te clirimit te kryeqytetit nga pushtuesit nazifashist, e organizuar ne monumentin e Partizanit te Panjohur, ku u vendosen kurora me lule.
Kategori: Presidenti
E Marte, 17 Nentor 2020


Presidenti Ilir Meta duke folur per reporteret pas ceremonise perkujtimore te 76 vjetorit te clirimit te kryeqytetit nga pushtuesit nazifashist, e organizuar ne monumentin e Partizanit te Panjohur, ku u vendosen kurora me lule.
Kategori: Presidenti
E Marte, 17 Nentor 2020


Presidenti Ilir Meta duke folur per reporteret pas ceremonise perkujtimore te 76 vjetorit te clirimit te kryeqytetit nga pushtuesit nazifashist, e organizuar ne monumentin e Partizanit te Panjohur, ku u vendosen kurora me lule.
Kategori: Presidenti
E Marte, 17 Nentor 2020


Presidenti Ilir Meta duke folur per reporteret pas ceremonise perkujtimore te 76 vjetorit te clirimit te kryeqytetit nga pushtuesit nazifashist, e organizuar ne monumentin e Partizanit te Panjohur, ku u vendosen kurora me lule.
Kategori: Presidenti
E Marte, 17 Nentor 2020


Presidenti Ilir Meta dhe Keshilltari i tij, Tedi Blushi pas ceremonise perkujtimore te 76 vjetorit te clirimit te kryeqytetit nga pushtuesit nazifashist, e organizuar ne monumentin e Partizanit te Panjohur, ku u vendosen kurora me lule.
Kategori: Presidenti
E Marte, 17 Nentor 2020


Presidenti Ilir Meta dhe Keshilltari i tij, Tedi Blushi pas ceremonise perkujtimore te 76 vjetorit te clirimit te kryeqytetit nga pushtuesit nazifashist, e organizuar ne monumentin e Partizanit te Panjohur, ku u vendosen kurora me lule.
Kategori: Presidenti
E Marte, 17 Nentor 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 12 of 12