English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


NDIHMA NE OBOT - Kryetarja e Bashkise se Shkodres, Voltana Ademi, Ministrja e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Milva Ekonomi, Drejtori i Emergjencave Civile Shqiptare, Haki Cako gjate dhenies se ndihmave ne Obot, Shkoder, pjese e njesise administrative Ana e Malit pas reshjeve te dendura te shiut dhe prurjeve te medha. Ata kane cuar miser dhe koncentrat si ushqim per bagetite, 36 ton.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 12 Janar 2021


Kryetarja e Bashkise se Shkodres, Voltana Ademi, Ministrja e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Milva Ekonomi, gjate dhenies se ndihmave ne Obot, Shkoder, pjese e njesise administrative Ana e Malit pas reshjeve te dendura te shiut dhe prurjeve te medha. Ata kane cuar miser dhe koncentrat si ushqim per bagetite, 36 ton.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 12 Janar 2021


Kryetarja e Bashkise se Shkodres, Voltana Ademi, Ministrja e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Milva Ekonomi, Drejtori i Emergjencave Civile Shqiptare, Haki Cako gjate dhenies se ndihmave ne Obot, Shkoder, pjese e njesise administrative Ana e Malit pas reshjeve te dendura te shiut dhe prurjeve te medha. Ata kane cuar miser dhe koncentrat si ushqim per bagetite, 36 ton.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 12 Janar 2021


Forcat e armatosura gjate dhenies se ndihmave ne Obot, Shkoder, pjese e njesise administrative Ana e Malit pas reshjeve te dendura te shiut dhe prurjeve te medha. Ata kane cuar miser dhe koncentrat si ushqim per bagetite, 36 ton.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 12 Janar 2021


Toka te permbytura ne fshatin Obot, prane Shkodres per shkak te prurjeve te shumta si pasoje e reshjeve te dendura te shiut ne te gjithe vendin, qe kane cuar dhe ne permbytje te shume fshatrave. Niveli i ujit pritet te normalizohet ne vijimesi.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 12 Janar 2021


Toka te permbytura ne fshatin Obot, prane Shkodres per shkak te prurjeve te shumta si pasoje e reshjeve te dendura te shiut ne te gjithe vendin, qe kane cuar dhe ne permbytje te shume fshatrave. Niveli i ujit pritet te normalizohet ne vijimesi.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 12 Janar 2021


Forcat e armatosura gjate dhenies se ndihmave ne Obot, Shkoder, pjese e njesise administrative Ana e Malit pas reshjeve te dendura te shiut dhe prurjeve te medha. Ata kane cuar miser dhe koncentrat si ushqim per bagetite, 36 ton.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 12 Janar 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7