English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BASHA PRET MINISTRIN LINHART- Kreu i PD, Lulzim Basha, Deputetja, Jorida Tabaku, Ministri federal per Ceshtjet Evropiane dhe Nderkombetare te Austrise, Michael Linhart, gjate nje takimi ku diskutuan rreth anetaresimit te Shqiperise ne BE, zgjedhjet e lira dhe luften kunder korrupsionit.
Kategori: Te huaj
E Premte, 19 Nentor 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, Deputetja, Jorida Tabaku, Ministri federal per Ceshtjet Evropiane dhe Nderkombetare te Austrise, Michael Linhart, gjate nje takimi ku diskutuan rreth anetaresimit te Shqiperise ne BE, zgjedhjet e lira dhe luften kunder korrupsionit.
Kategori: Te huaj
E Premte, 19 Nentor 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, Deputetja, Jorida Tabaku, Ministri federal per Ceshtjet Evropiane dhe Nderkombetare te Austrise, Michael Linhart, gjate nje takimi ku diskutuan rreth anetaresimit te Shqiperise ne BE, zgjedhjet e lira dhe luften kunder korrupsionit.
Kategori: Te huaj
E Premte, 19 Nentor 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, Deputetja, Jorida Tabaku, Ministri federal per Ceshtjet Evropiane dhe Nderkombetare te Austrise, Michael Linhart, gjate nje takimi ku diskutuan rreth anetaresimit te Shqiperise ne BE, zgjedhjet e lira dhe luften kunder korrupsionit.
Kategori: Te huaj
E Premte, 19 Nentor 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4