English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


VANGJEL DULE FLET PER BELERIN - Kryetari i PBDNJ, Vangjel Dule duke folur per gazetaret jashte ambineteve te GJKKO, e cila ka pranuar dosjen e prokurorit dhe ka hapur gjyqin kunder Fredi Belerit, per akuzen e blerjes se votave. Dule ka kerkuar qe Beleri te kryeje betimin si kryetar i bashkise se Himares, pasi fitoi zgjedhjet vendore te 14 majit.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 14 Shtator 2023


Kryetari i PBDNJ, Vangjel Dule duke folur per gazetaret jashte ambineteve te GJKKO, e cila ka pranuar dosjen e prokurorit dhe ka hapur gjyqin kunder Fredi Belerit, per akuzen e blerjes se votave. Dule ka kerkuar qe Beleri te kryeje betimin si kryetar i bashkise se Himares, pasi fitoi zgjedhjet vendore te 14 majit.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 14 Shtator 2023


Kryetari i PBDNJ, Vangjel Dule duke folur per gazetaret jashte ambineteve te GJKKO, e cila ka pranuar dosjen e prokurorit dhe ka hapur gjyqin kunder Fredi Belerit, per akuzen e blerjes se votave. Dule ka kerkuar qe Beleri te kryeje betimin si kryetar i bashkise se Himares, pasi fitoi zgjedhjet vendore te 14 majit.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 14 Shtator 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 3 of 3