English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


ULEN TEMPERATURAT NE VEND - Mali i Dajtit, i mbuluar nga bora si shkak i rinfillimit te reshjeve te bores. Nje vale e re i ftohti ka pushtuar ditet e fundit vendin tone, duke sjelle temperatura te ulta.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 12 Mars 2019


Mali i Dajtit, i mbuluar nga bora si shkak i rinfillimit te reshjeve te bores. Nje vale e re i ftohti ka pushtuar ditet e fundit vendin tone, duke sjelle temperatura te ulta.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 12 Mars 2019


Mali i Dajtit, i mbuluar nga bora si shkak i rinfillimit te reshjeve te bores. Nje vale e re i ftohti ka pushtuar ditet e fundit vendin tone, duke sjelle temperatura te ulta.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 12 Mars 2019


Kalimtare me cadra dhe veshje te trasha dimerore, duke ecur ne qender te Tiranes. Nje vale e re i ftohti ka pushtuar ditet e fundit vendin tone, duke risjelle temperatura te ulta.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 12 Mars 2019


Kalimtare me cadra dhe veshje te trasha dimerore, duke ecur ne qender te Tiranes. Nje vale e re i ftohti ka pushtuar ditet e fundit vendin tone, duke risjelle temperatura te ulta.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 12 Mars 2019


Kalimtare me cadra dhe veshje te trasha dimerore, duke ecur ne qender te Tiranes. Nje vale e re i ftohti ka pushtuar ditet e fundit vendin tone, duke risjelle temperatura te ulta.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 12 Mars 2019


Kalimtare me cadra dhe veshje te trasha dimerore, duke ecur ne qender te Tiranes. Nje vale e re i ftohti ka pushtuar ditet e fundit vendin tone, duke risjelle temperatura te ulta.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 12 Mars 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7