English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MARSHIM SENSIBILIZIMI PER KANCERIN E GJIRIT - Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, Zv/ambasadorja Amerikane ne Tirane, Leyla Moses-Ones, ne nje marshim simbolik pergjate bulevardit 'Deshmoret e Kombit, per te sensibiliziuar qytetaret ne luften kunder kancerit te gjirit.
Kategori: Qeveri
E Marte, 08 Tetor 2019


Deputetja, Blerina Gjylameti, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, ne nje marshim simbolik pergjate bulevardit 'Deshmoret e Kombit, per te sensibiliziuar qytetaret ne luften kunder kancerit te gjirit.
Kategori: Qeveri
E Marte, 08 Tetor 2019


Deputetja, Blerina Gjylameti, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, Zv/ambasadorja Amerikane ne Tirane, Leyla Moses-Ones, ne nje marshim simbolik pergjate bulevardit 'Deshmoret e Kombit, per te sensibiliziuar qytetaret ne luften kunder kancerit te gjirit.
Kategori: Qeveri
E Marte, 08 Tetor 2019


Aktiviste dhe qytetare ne nje marshim simbolik pergjate bulevardit 'Deshmoret e Kombit, per te sensibiliziuar qytetaret ne luften kunder kancerit te gjirit, ne kuader te fushates Tetori Roze.
Kategori: Qeveri
E Marte, 08 Tetor 2019


Aktiviste dhe qytetare ne nje marshim simbolik pergjate bulevardit 'Deshmoret e Kombit, per te sensibiliziuar qytetaret ne luften kunder kancerit te gjirit, ne kuader te fushates Tetori Roze.
Kategori: Qeveri
E Marte, 08 Tetor 2019


Deputetja, Blerina Gjylameti, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, ne nje marshim simbolik pergjate bulevardit 'Deshmoret e Kombit, per te sensibiliziuar qytetaret ne luften kunder kancerit te gjirit.
Kategori: Qeveri
E Marte, 08 Tetor 2019


Deputetja, Blerina Gjylameti, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, Zv/ambasadorja Amerikane ne Tirane, Leyla Moses-Ones, ne nje marshim simbolik pergjate bulevardit 'Deshmoret e Kombit, per te sensibiliziuar qytetaret ne luften kunder kancerit te gjirit.
Kategori: Qeveri
E Marte, 08 Tetor 2019


Aktiviste dhe qytetare ne nje marshim simbolik pergjate bulevardit 'Deshmoret e Kombit, per te sensibiliziuar qytetaret ne luften kunder kancerit te gjirit, ne kuader te fushates Tetori Roze.
Kategori: Qeveri
E Marte, 08 Tetor 2019


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, Zv/ambasadorja Amerikane ne Tirane, Leyla Moses-Ones, ne nje marshim simbolik pergjate bulevardit 'Deshmoret e Kombit, per te sensibiliziuar qytetaret ne luften kunder kancerit te gjirit.
Kategori: Qeveri
E Marte, 08 Tetor 2019


Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, duke folur pas nje marshimi simbolik pergjate bulevardit 'Deshmoret e Kombit, per te sensibiliziuar qytetaret ne luften kunder kancerit te gjirit, ne kuader te fushates Tetori Roze.
Kategori: Qeveri
E Marte, 08 Tetor 2019


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, duke folur pas nje marshimi simbolik pergjate bulevardit 'Deshmoret e Kombit, per te sensibiliziuar qytetaret ne luften kunder kancerit te gjirit, ne kuader te fushates Tetori Roze.
Kategori: Qeveri
E Marte, 08 Tetor 2019


Koordinatori i Perhershem i OKB ne Tirane, Brian Williams, duke folur pas nje marshimi simbolik pergjate bulevardit 'Deshmoret e Kombit, per te sensibiliziuar qytetaret ne luften kunder kancerit te gjirit, ne kuader te fushates Tetori Roze.
Kategori: Qeveri
E Marte, 08 Tetor 2019


Zv/ambasadorja Amerikane ne Tirane, Leyla Moses-Ones, duke folur pas nje marshimi simbolik pergjate bulevardit 'Deshmoret e Kombit, per te sensibiliziuar qytetaret ne luften kunder kancerit te gjirit, ne kuader te fushates Tetori Roze.
Kategori: Qeveri
E Marte, 08 Tetor 2019


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, Zv/ambasadorja Amerikane ne Tirane, Leyla Moses-Ones, ne nje marshim simbolik pergjate bulevardit 'Deshmoret e Kombit, per te sensibiliziuar qytetaret ne luften kunder kancerit te gjirit.
Kategori: Qeveri
E Marte, 08 Tetor 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 14 of 14