English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


SANTOS DHE SORECA NE KONFERENCE SHTYPI - Reporterja e Parlamentit Europian per Shqiperine, Isabel Santos dhe Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, ne nje konference te perbashket shtypi, ku Santos apeloi qe palet politike ne saje te plotesimit te reformave, te ulen ne nje tryeze per dialog.
Kategori: Te huaj
E Premte, 21 Shkurt 2020


Reporterja e Parlamentit Europian per Shqiperine, Isabel Santos dhe Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, ne nje konference te perbashket shtypi, ku Santos apeloi qe palet politike ne saje te plotesimit te reformave, te ulen ne nje tryeze per dialog.
Kategori: Te huaj
E Premte, 21 Shkurt 2020


Reporterja e Parlamentit Europian per Shqiperine, Isabel Santos dhe Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, ne nje konference te perbashket shtypi, ku Santos apeloi qe palet politike ne saje te plotesimit te reformave, te ulen ne nje tryeze per dialog.
Kategori: Te huaj
E Premte, 21 Shkurt 2020


Reporterja e Parlamentit Europian per Shqiperine, Isabel Santos dhe Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, ne nje konference te perbashket shtypi, ku Santos apeloi qe palet politike ne saje te plotesimit te reformave, te ulen ne nje tryeze per dialog.
Kategori: Te huaj
E Premte, 21 Shkurt 2020


Reporterja e Parlamentit Europian per Shqiperine, Isabel Santos dhe Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, ne nje konference te perbashket shtypi, ku Santos apeloi qe palet politike ne saje te plotesimit te reformave, te ulen ne nje tryeze per dialog.
Kategori: Te huaj
E Premte, 21 Shkurt 2020


Reporterja e Parlamentit Europian per Shqiperine, Isabel Santos dhe Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, ne nje konference te perbashket shtypi, ku Santos apeloi qe palet politike ne saje te plotesimit te reformave, te ulen ne nje tryeze per dialog.
Kategori: Te huaj
E Premte, 21 Shkurt 2020


Reporterja e Parlamentit Europian per Shqiperine, Isabel Santos duke folur ne nje konference shtypi, ku apeloi qe palet politike ne saje te plotesimit te reformave, te ulen ne nje tryeze per dialog.
Kategori: Te huaj
E Premte, 21 Shkurt 2020


Reporterja e Parlamentit Europian per Shqiperine, Isabel Santos dhe Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, ne nje konference te perbashket shtypi, ku Santos apeloi qe palet politike ne saje te plotesimit te reformave, te ulen ne nje tryeze per dialog.
Kategori: Te huaj
E Premte, 21 Shkurt 2020


Reporterja e Parlamentit Europian per Shqiperine, Isabel Santos duke folur ne nje konference shtypi, ku apeloi qe palet politike ne saje te plotesimit te reformave, te ulen ne nje tryeze per dialog.
Kategori: Te huaj
E Premte, 21 Shkurt 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 9 of 9