English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


VAKSINIMI I MJEKEVE NE SHKODER - Personeli mjekesor, mjeke dhe infermiere, duke u regjistruar per te bere vaksinen kunder koronavirusit, Covid-19, ne ambientet e pallatit te sportit “Qazim Dervishi” ne Shkoder. Se fundmi, ne Shqiperi kane mberritur rreth 7000 doza te reja te vaksines anti-COVID nga kompania Pfizer. Vaksinimi ka filluar ne mase per personelin mjekesor pas mberritjes se dozave te reja.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 16 Shkurt 2021


Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu e pranishme ne ne ambientet e pallatit te sportit “Qazim Dervishi” ne Shkoder ku personeli mjekesor u vaksinuar kunder koronavirusit. Se fundmi, ne Shqiperi kane mberritur rreth 7000 doza te reja te vaksines anti-COVID nga kompania Pfizer. Vaksinimi ka filluar ne mase per personelin mjekesor pas mberritjes se dozave te reja.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 16 Shkurt 2021


Personeli mjekesor, mjeke dhe infermiere, duke u regjistruar per te bere vaksinen kunder koronavirusit, Covid-19, ne ambientet e pallatit te sportit “Qazim Dervishi” ne Shkoder. Se fundmi, ne Shqiperi kane mberritur rreth 7000 doza te reja te vaksines anti-COVID nga kompania Pfizer. Vaksinimi ka filluar ne mase per personelin mjekesor pas mberritjes se dozave te reja.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 16 Shkurt 2021


Personeli mjekesor, mjeke dhe infermiere, duke u regjistruar per te bere vaksinen kunder koronavirusit, Covid-19, ne ambientet e pallatit te sportit “Qazim Dervishi” ne Shkoder. Se fundmi, ne Shqiperi kane mberritur rreth 7000 doza te reja te vaksines anti-COVID nga kompania Pfizer. Vaksinimi ka filluar ne mase per personelin mjekesor pas mberritjes se dozave te reja.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 16 Shkurt 2021


Personeli mjekesor, mjeke dhe infermiere, duke u regjistruar per te bere vaksinen kunder koronavirusit, Covid-19, ne ambientet e pallatit te sportit “Qazim Dervishi” ne Shkoder. Se fundmi, ne Shqiperi kane mberritur rreth 7000 doza te reja te vaksines anti-COVID nga kompania Pfizer. Vaksinimi ka filluar ne mase per personelin mjekesor pas mberritjes se dozave te reja.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 16 Shkurt 2021


Personeli mjekesor, mjeke dhe infermiere, duke u regjistruar per te bere vaksinen kunder koronavirusit, Covid-19, ne ambientet e pallatit te sportit “Qazim Dervishi” ne Shkoder. Se fundmi, ne Shqiperi kane mberritur rreth 7000 doza te reja te vaksines anti-COVID nga kompania Pfizer. Vaksinimi ka filluar ne mase per personelin mjekesor pas mberritjes se dozave te reja.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 16 Shkurt 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6