English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


ELEZI FLET NE KONFERENCE - Ibsen Elezi, duke folur ne nje konference per shtype nga selia blu, ku ka njoftuar kandidaturen e tij per kreun e PD dhe ka kerkuar shtyrjen e zgjedhjeve me 2 jave per te pasur mundesi per fushate.
Kategori: PD
E Marte, 10 Maj 2022


Ibsen Elezi, duke folur ne nje konference per shtype nga selia blu, ku ka njoftuar kandidaturen e tij per kreun e PD dhe ka kerkuar shtyrjen e zgjedhjeve me 2 jave per te pasur mundesi per fushate.
Kategori: PD
E Marte, 10 Maj 2022


Ibsen Elezi, duke folur ne nje konference per shtype nga selia blu, ku ka njoftuar kandidaturen e tij per kreun e PD dhe ka kerkuar shtyrjen e zgjedhjeve me 2 jave per te pasur mundesi per fushate.
Kategori: PD
E Marte, 10 Maj 2022


Ibsen Elezi, duke folur ne nje konference per shtype nga selia blu, ku ka njoftuar kandidaturen e tij per kreun e PD dhe ka kerkuar shtyrjen e zgjedhjeve me 2 jave per te pasur mundesi per fushate.
Kategori: PD
E Marte, 10 Maj 2022


Ibsen Elezi, duke folur ne nje konference per shtype nga selia blu, ku ka njoftuar kandidaturen e tij per kreun e PD dhe ka kerkuar shtyrjen e zgjedhjeve me 2 jave per te pasur mundesi per fushate.
Kategori: PD
E Marte, 10 Maj 2022


Ibsen Elezi, duke folur ne nje konference per shtype nga selia blu, ku ka njoftuar kandidaturen e tij per kreun e PD dhe ka kerkuar shtyrjen e zgjedhjeve me 2 jave per te pasur mundesi per fushate.
Kategori: PD
E Marte, 10 Maj 2022

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6