English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BERISHA NE TAKIM PER TRASHEGIMINE KULTURORE - Ish Kryeministri, Sali Berisha duke folur gjate nje takimi me eksperte, ku u disktua per ligjin mbi trashegimine kulturore si dhe u prezantuan disa projekte qe PD ka ndermend te zbatoje nese vjen ne fuqi.
Kategori: Kulture
E Merkure, 27 Korrik 2022


Moderatorja e takimit, Beti Njuma duke folur gjate nje takimi me eksperte te organizuar nga ish kryeministri Sali Berisha, ku u disktua per ligjin mbi trashegimine kulturore si dhe u prezantuan disa projekte qe PD ka ndermend te zbatoje nese vjen ne fuqi.
Kategori: Kulture
E Merkure, 27 Korrik 2022


Moderatorja e takimit, Beti Njuma dhe ish Kryeministri, Sali Berisha duke folur gjate nje takimi me eksperte, ku u disktua per ligjin mbi trashegimine kulturore si dhe u prezantuan disa projekte qe PD ka ndermend te zbatoje nese vjen ne fuqi.
Kategori: Kulture
E Merkure, 27 Korrik 2022


Opertari televizioni gjate nje takimi me eksperte te organizuar nga ish kryeministri Sali Berisha, ku u disktua per ligjin mbi trashegimine kulturore si dhe u prezantuan disa projekte qe PD ka ndermend te zbatoje nese vjen ne fuqi.
Kategori: Kulture
E Merkure, 27 Korrik 2022


Ish Kryeministri, Sali Berisha duke folur gjate nje takimi me eksperte, ku u disktua per ligjin mbi trashegimine kulturore si dhe u prezantuan disa projekte qe PD ka ndermend te zbatoje nese vjen ne fuqi.
Kategori: Kulture
E Merkure, 27 Korrik 2022


Deputetja Ina Zhupa dhe ish Kryeministri, Sali Berisha duke folur gjate nje takimi me eksperte, ku u disktua per ligjin mbi trashegimine kulturore si dhe u prezantuan disa projekte qe PD ka ndermend te zbatoje nese vjen ne fuqi.
Kategori: Kulture
E Merkure, 27 Korrik 2022


Ish Kryeministri, Sali Berisha duke folur gjate nje takimi me eksperte, ku u disktua per ligjin mbi trashegimine kulturore si dhe u prezantuan disa projekte qe PD ka ndermend te zbatoje nese vjen ne fuqi.
Kategori: Kulture
E Merkure, 27 Korrik 2022


Ish Kryeministri, Sali Berisha duke folur gjate nje takimi me eksperte, ku u disktua per ligjin mbi trashegimine kulturore si dhe u prezantuan disa projekte qe PD ka ndermend te zbatoje nese vjen ne fuqi.
Kategori: Kulture
E Merkure, 27 Korrik 2022


Ish Kryeministri, Sali Berisha duke folur gjate nje takimi me eksperte, ku u disktua per ligjin mbi trashegimine kulturore si dhe u prezantuan disa projekte qe PD ka ndermend te zbatoje nese vjen ne fuqi.
Kategori: Kulture
E Merkure, 27 Korrik 2022


Ish Kryeministri, Sali Berisha duke folur gjate nje takimi me eksperte, ku u disktua per ligjin mbi trashegimine kulturore si dhe u prezantuan disa projekte qe PD ka ndermend te zbatoje nese vjen ne fuqi.
Kategori: Kulture
E Merkure, 27 Korrik 2022


Ish Kryeministri, Sali Berisha duke folur gjate nje takimi me eksperte, ku u disktua per ligjin mbi trashegimine kulturore si dhe u prezantuan disa projekte qe PD ka ndermend te zbatoje nese vjen ne fuqi.
Kategori: Kulture
E Merkure, 27 Korrik 2022


Studiesja Ilda Mara duke folur gjate nje takimi me eksperte te organizuar nga ish kryeministri Sali Berisha, ku u disktua per ligjin mbi trashegimine kulturore si dhe u prezantuan disa projekte qe PD ka ndermend te zbatoje nese vjen ne fuqi.
Kategori: Kulture
E Merkure, 27 Korrik 2022


Studiesi Rubens Shima folur gjate nje takimi me eksperte te organizuar nga ish kryeministri Sali Berisha, ku u disktua per ligjin mbi trashegimine kulturore si dhe u prezantuan disa projekte qe PD ka ndermend te zbatoje nese vjen ne fuqi.
Kategori: Kulture
E Merkure, 27 Korrik 2022


Studiesi Apollon Bace folur gjate nje takimi me eksperte te organizuar nga ish kryeministri Sali Berisha, ku u disktua per ligjin mbi trashegimine kulturore si dhe u prezantuan disa projekte qe PD ka ndermend te zbatoje nese vjen ne fuqi.
Kategori: Kulture
E Merkure, 27 Korrik 2022


Studiesi Parid Teferici folur gjate nje takimi me eksperte te organizuar nga ish kryeministri Sali Berisha, ku u disktua per ligjin mbi trashegimine kulturore si dhe u prezantuan disa projekte qe PD ka ndermend te zbatoje nese vjen ne fuqi.
Kategori: Kulture
E Merkure, 27 Korrik 2022

Showing page 1 of 1. Records 1 to 15 of 15