English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


DEPUTETE DHE MINISTRA DUKE HYRE NE PARLAMENT - Deputetja Jorida Tabaku duke folur per gazetaret para se te hyje ne nje seance parlamentare. Kjo eshte seanca e pare parlamentare pas fushates elektorale per zgjedhjet e 14 majit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 18 Maj 2023


Deputetet Gazment Bardhi dhe Arbi Agalliu duke hyre ne nje seance parlamentare. Kjo eshte seanca e pare parlamentare pas fushates elektorale per zgjedhjet e 14 majit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 18 Maj 2023


Deputetet Gazment Bardhi dhe Arbi Agalliu duke hyre ne nje seance parlamentare. Kjo eshte seanca e pare parlamentare pas fushates elektorale per zgjedhjet e 14 majit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 18 Maj 2023


Ministrja e Shtetit per Rinine dhe Femijet, Bora Muzhaqi duke hyre ne nje seance parlamentare. Kjo eshte seanca e pare parlamentare pas fushates elektorale per zgjedhjet e 14 majit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 18 Maj 2023


Deputetja Jorida Tabaku duke folur per gazetaret para se te hyje ne nje seance parlamentare. Kjo eshte seanca e pare parlamentare pas fushates elektorale per zgjedhjet e 14 majit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 18 Maj 2023


Deputetja Jorida Tabaku duke folur per gazetaret para se te hyje ne nje seance parlamentare. Kjo eshte seanca e pare parlamentare pas fushates elektorale per zgjedhjet e 14 majit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 18 Maj 2023


Deputetja Jorida Tabaku duke folur per gazetaret para se te hyje ne nje seance parlamentare. Kjo eshte seanca e pare parlamentare pas fushates elektorale per zgjedhjet e 14 majit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 18 Maj 2023


Deputeti Fatmir Xhafaj duke hyre ne nje seance parlamentare. Kjo eshte seanca e pare parlamentare pas fushates elektorale per zgjedhjet e 14 majit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 18 Maj 2023


Deputetja Dhurata Cupi duke hyre ne nje seance parlamentare. Kjo eshte seanca e pare parlamentare pas fushates elektorale per zgjedhjet e 14 majit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 18 Maj 2023


Deputeti Pandeli Majko duke hyre ne nje seance parlamentare. Kjo eshte seanca e pare parlamentare pas fushates elektorale per zgjedhjet e 14 majit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 18 Maj 2023


Deputetja Etilda Gjonaj duke hyre ne nje seance parlamentare. Kjo eshte seanca e pare parlamentare pas fushates elektorale per zgjedhjet e 14 majit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 18 Maj 2023


Deputetja Etilda Gjonaj duke hyre ne nje seance parlamentare. Kjo eshte seanca e pare parlamentare pas fushates elektorale per zgjedhjet e 14 majit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 18 Maj 2023


Deputeti Ornaldo Rakipi dhe ministrat Evis Kushi dhe Bledar Cuci duke hyre ne nje seance parlamentare. Kjo eshte seanca e pare parlamentare pas fushates elektorale per zgjedhjet e 14 majit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 18 Maj 2023


Deputeti Ornaldo Rakipi dhe ministrat Delina Ibrahimaj, Evis Kushi dhe Bledar Cuci duke hyre ne nje seance parlamentare. Kjo eshte seanca e pare parlamentare pas fushates elektorale per zgjedhjet e 14 majit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 18 Maj 2023


Deputeti Erion Brace duke hyre ne nje seance parlamentare. Kjo eshte seanca e pare parlamentare pas fushates elektorale per zgjedhjet e 14 majit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 18 Maj 2023


Deputeti Etjen Xhafaj duke hyre ne nje seance parlamentare. Kjo eshte seanca e pare parlamentare pas fushates elektorale per zgjedhjet e 14 majit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 18 Maj 2023


Ministrja e Shtetit per Mbrojtjen e Sipermarrjes, Edona Bilali duke hyre ne nje seance parlamentare. Kjo eshte seanca e pare parlamentare pas fushates elektorale per zgjedhjet e 14 majit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 18 Maj 2023


Ministrja e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Frida Krifca duke hyre ne nje seance parlamentare. Kjo eshte seanca e pare parlamentare pas fushates elektorale per zgjedhjet e 14 majit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 18 Maj 2023


Deputetet Bujar Leskaj dhe Isuf Celaj duke hyre ne nje seance parlamentare. Kjo eshte seanca e pare parlamentare pas fushates elektorale per zgjedhjet e 14 majit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 18 Maj 2023


Deputetet Alban Xhelili dhe Blendi Klosi duke hyre ne nje seance parlamentare. Kjo eshte seanca e pare parlamentare pas fushates elektorale per zgjedhjet e 14 majit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 18 Maj 2023


Deputeti Xhelal Mziu duke hyre ne nje seance parlamentare. Kjo eshte seanca e pare parlamentare pas fushates elektorale per zgjedhjet e 14 majit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 18 Maj 2023


Ministrja per Evropen dhe Punet e Jashteme, Olta Xhacka duke hyre ne nje seance parlamentare. Kjo eshte seanca e pare parlamentare pas fushates elektorale per zgjedhjet e 14 majit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 18 Maj 2023


Ministrja per Evropen dhe Punet e Jashteme, Olta Xhacka duke hyre ne nje seance parlamentare. Kjo eshte seanca e pare parlamentare pas fushates elektorale per zgjedhjet e 14 majit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 18 Maj 2023


Deputeti Ferdinad Xhaferri duke folur per gazetaret para se te hyje ne nje seance parlamentare. Kjo eshte seanca e pare parlamentare pas fushates elektorale per zgjedhjet e 14 majit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 18 Maj 2023


Deputeti Flamur Noka duke hyre ne nje seance parlamentare. Kjo eshte seanca e pare parlamentare pas fushates elektorale per zgjedhjet e 14 majit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 18 Maj 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 25 of 25