English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MINISTRAT PAS MBLEDHJES SE QEVERISE - Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja dhe Ministrja e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Frida Krifca duke dale nga Kryeministria, pas nje mbledhjeje qeverie, ndersa kane folur ne lidhje me vendimet e miratuara
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Maj 2023


Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja dhe Ministrja e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Frida Krifca duke folur perpara Kryeministrise, pas nje mbledhjeje qeverie, ne lidhje me vendimet e miratuara
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Maj 2023


Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja dhe duke folur perpara Kryeministrise, pas nje mbledhjeje qeverie, ne lidhje me vendimet e miratuara
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Maj 2023


Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja dhe Ministrja e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Frida Krifca duke folur perpara Kryeministrise, pas nje mbledhjeje qeverie, ne lidhje me vendimet e miratuara
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Maj 2023


Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja dhe duke folur perpara Kryeministrise, pas nje mbledhjeje qeverie, ne lidhje me vendimet e miratuara
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Maj 2023


Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja dhe duke folur perpara Kryeministrise, pas nje mbledhjeje qeverie, ne lidhje me vendimet e miratuara
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Maj 2023


Ministrja e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Frida Krifca dhe duke folur perpara Kryeministrise, pas nje mbledhjeje qeverie, ne lidhje me vendimet e miratuara
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Maj 2023


Ministrja e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Frida Krifca dhe duke folur perpara Kryeministrise, pas nje mbledhjeje qeverie, ne lidhje me vendimet e miratuara
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Maj 2023


Ministrja e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Frida Krifca dhe duke folur perpara Kryeministrise, pas nje mbledhjeje qeverie, ne lidhje me vendimet e miratuara
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Maj 2023


Ministrja e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Frida Krifca dhe duke folur perpara Kryeministrise, pas nje mbledhjeje qeverie, ne lidhje me vendimet e miratuara
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Maj 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 10 of 10