English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


METE DHE IBRAHIMAJ BETOHEN NE PRESIDENCE - Ervin Mete, Delina Ibrahimaj, Presidenti Bajram Begaj dhe Sekretari i Pergjithshem i Keshillit te Ministrave, Engjell Agaci duke folur pas ceremonise se betimit ne ambientet e Presidences. Gjate ceremonise jane betuar Ervin Mete si Minister i Financave dhe Ekonomise dhe te Delina Ibrahimaj si Ministre Per Sipermarrjen dhe Klimen e Biznesit.
Kategori: Presidenti
E Enjte, 14 Shtator 2023


Ervin Mete, Delina Ibrahimaj dhe Sekretari i Pergjithshem i Keshillit te Ministrave, Engjell Agaci duke folur para ceremonise se betimit ne ambientet e Presidences. Gjate ceremonise jane betuar Ervin Mete si Minister i Financave dhe Ekonomise dhe te Delina Ibrahimaj si Ministre Per Sipermarrjen dhe Klimen e Biznesit.
Kategori: Presidenti
E Enjte, 14 Shtator 2023


Ervin Mete, Delina Ibrahimaj dhe Sekretari i Pergjithshem i Keshillit te Ministrave, Engjell Agaci duke folur para ceremonise se betimit ne ambientet e Presidences. Gjate ceremonise jane betuar Ervin Mete si Minister i Financave dhe Ekonomise dhe te Delina Ibrahimaj si Ministre Per Sipermarrjen dhe Klimen e Biznesit.
Kategori: Presidenti
E Enjte, 14 Shtator 2023


Presidenti Bajram Begaj dhe Sekretari i Pergjithshem i Keshillit te Ministrave, Engjell Agaci duke folur gjate ceremonise se betimit te Ervin Metes dhe Delina Ibrahimajt ne ambientet e Presidences. Gjate ceremonise jane betuar Ervin Mete si Minister i Financave dhe Ekonomise dhe te Delina Ibrahimaj si Ministre Per Sipermarrjen dhe Klimen e Biznesit.
Kategori: Presidenti
E Enjte, 14 Shtator 2023


Ervin Mete dhe President Bajram Begaj gjate ceremonise se betimit si minister ne ambientet e Presidences. Gjate ceremonise jane betuar Ervin Mete si Minister i Financave dhe Ekonomise dhe te Delina Ibrahimaj si Ministre Per Sipermarrjen dhe Klimen e Biznesit.
Kategori: Presidenti
E Enjte, 14 Shtator 2023


Ervin Mete gjate ceremonise se betimit si minister ne ambientet e Presidences. Gjate ceremonise jane betuar Ervin Mete si Minister i Financave dhe Ekonomise dhe te Delina Ibrahimaj si Ministre Per Sipermarrjen dhe Klimen e Biznesit.
Kategori: Presidenti
E Enjte, 14 Shtator 2023


Ervin Mete dhe President Bajram Begaj gjate ceremonise se betimit si minister ne ambientet e Presidences. Gjate ceremonise jane betuar Ervin Mete si Minister i Financave dhe Ekonomise dhe te Delina Ibrahimaj si Ministre Per Sipermarrjen dhe Klimen e Biznesit.
Kategori: Presidenti
E Enjte, 14 Shtator 2023


Ervin Mete dhe President Bajram Begaj gjate ceremonise se betimit si minister ne ambientet e Presidences. Gjate ceremonise jane betuar Ervin Mete si Minister i Financave dhe Ekonomise dhe te Delina Ibrahimaj si Ministre Per Sipermarrjen dhe Klimen e Biznesit.
Kategori: Presidenti
E Enjte, 14 Shtator 2023


Ervin Mete gjate ceremonise se betimit si minister ne ambientet e Presidences. Gjate ceremonise jane betuar Ervin Mete si Minister i Financave dhe Ekonomise dhe te Delina Ibrahimaj si Ministre Per Sipermarrjen dhe Klimen e Biznesit.
Kategori: Presidenti
E Enjte, 14 Shtator 2023


Ervin Mete gjate ceremonise se betimit si minister ne ambientet e Presidences. Gjate ceremonise jane betuar Ervin Mete si Minister i Financave dhe Ekonomise dhe te Delina Ibrahimaj si Ministre Per Sipermarrjen dhe Klimen e Biznesit.
Kategori: Presidenti
E Enjte, 14 Shtator 2023


Delina Ibrahimaj gjate ceremonise se betimit si minister ne ambientet e Presidences. Gjate ceremonise jane betuar Ervin Mete si Minister i Financave dhe Ekonomise dhe te Delina Ibrahimaj si Ministre Per Sipermarrjen dhe Klimen e Biznesit.
Kategori: Presidenti
E Enjte, 14 Shtator 2023


Delina Ibrahimaj gjate ceremonise se betimit si minister ne ambientet e Presidences. Gjate ceremonise jane betuar Ervin Mete si Minister i Financave dhe Ekonomise dhe te Delina Ibrahimaj si Ministre Per Sipermarrjen dhe Klimen e Biznesit.
Kategori: Presidenti
E Enjte, 14 Shtator 2023


Delina Ibrahimaj dhe Presidenti Bajram Begaj gjate ceremonise se betimit si minister ne ambientet e Presidences. Gjate ceremonise jane betuar Ervin Mete si Minister i Financave dhe Ekonomise dhe te Delina Ibrahimaj si Ministre Per Sipermarrjen dhe Klimen e Biznesit.
Kategori: Presidenti
E Enjte, 14 Shtator 2023


Ervin Mete, Delina Ibrahimaj, Presidenti Bajram Begaj duke folur pas ceremonise se betimit ne ambientet e Presidences. Gjate ceremonise jane betuar Ervin Mete si Minister i Financave dhe Ekonomise dhe te Delina Ibrahimaj si Ministre Per Sipermarrjen dhe Klimen e Biznesit.
Kategori: Presidenti
E Enjte, 14 Shtator 2023


Ervin Mete, Delina Ibrahimaj, Presidenti Bajram Begaj dhe Sekretari i Pergjithshem i Keshillit te Ministrave, Engjell Agaci duke folur pas ceremonise se betimit ne ambientet e Presidences. Gjate ceremonise jane betuar Ervin Mete si Minister i Financave dhe Ekonomise dhe te Delina Ibrahimaj si Ministre Per Sipermarrjen dhe Klimen e Biznesit.
Kategori: Presidenti
E Enjte, 14 Shtator 2023


Presidenti Bajram Begaj, Delina Ibrahimaj dhe Sekretari i Pergjithshem i Keshillit te Ministrave, Engjell Agaci duke folur para ceremonise se betimit ne ambientet e Presidences. Gjate ceremonise jane betuar Ervin Mete si Minister i Financave dhe Ekonomise dhe te Delina Ibrahimaj si Ministre Per Sipermarrjen dhe Klimen e Biznesit.
Kategori: Presidenti
E Enjte, 14 Shtator 2023


Presidenti Bajram Begaj dhe Sekretari i Pergjithshem i Keshillit te Ministrave, Engjell Agaci duke folur gjate ceremonise se betimit te Ervin Metes dhe Delina Ibrahimajt ne ambientet e Presidences. Gjate ceremonise jane betuar Ervin Mete si Minister i Financave dhe Ekonomise dhe te Delina Ibrahimaj si Ministre Per Sipermarrjen dhe Klimen e Biznesit.
Kategori: Presidenti
E Enjte, 14 Shtator 2023


Ervin Mete, Delina Ibrahimaj, Presidenti Bajram Begaj dhe Sekretari i Pergjithshem i Keshillit te Ministrave, Engjell Agaci duke folur pas ceremonise se betimit ne ambientet e Presidences. Gjate ceremonise jane betuar Ervin Mete si Minister i Financave dhe Ekonomise dhe te Delina Ibrahimaj si Ministre Per Sipermarrjen dhe Klimen e Biznesit.
Kategori: Presidenti
E Enjte, 14 Shtator 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 18 of 18