English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


Turiste duke vizituar qytetin Antik te Butrintit, pjese e Parkut Kombetar te Butrintit, qe shtrihet ne krah te kanalit te Vivarit. Butrintit i cili mendohet t’i ketë fillimet e tij ne shekullin e 8 para Krishtit, eshte pjese Trashegimise Boterore te UNESCO, qe prej vitit 2003. Prej disa ditesh projektligji per dhenien ne administrim te parkut kombetar te Butrintit, Fondacionit Shqiptaro-Amerikan per Zhvillim, ka krijuar perplasje te forta mes deputeteve te opozites dhe mazhorances.
Kategori: Kulture
E Premte, 13 Maj 2022


Foto ajrore e qytetit Antik te Butrintit, pjese e Parkut Kombetar te Butrintit, qe shtrihet ne krah te kanalit te Vivarit. Butrintit i cili mendohet t’i ketë fillimet e tij ne shekullin e 8 para Krishtit, eshte pjese Trashegimise Boterore te UNESCO, qe prej vitit 2003. Prej disa ditesh projektligji per dhenien ne administrim te parkut kombetar te Butrintit, Fondacionit Shqiptaro-Amerikan per Zhvillim, ka krijuar perplasje te forta mes deputeteve te opozites dhe mazhorances.
Kategori: Kulture
E Premte, 13 Maj 2022


Foto ajrore e qytetit Antik te Butrintit, pjese e Parkut Kombetar te Butrintit, qe shtrihet ne krah te kanalit te Vivarit. Butrintit i cili mendohet t’i ketë fillimet e tij ne shekullin e 8 para Krishtit, eshte pjese Trashegimise Boterore te UNESCO, qe prej vitit 2003. Prej disa ditesh projektligji per dhenien ne administrim te parkut kombetar te Butrintit, Fondacionit Shqiptaro-Amerikan per Zhvillim, ka krijuar perplasje te forta mes deputeteve te opozites dhe mazhorances.
Kategori: Kulture
E Premte, 13 Maj 2022


Foto ajrore e qytetit Antik te Butrintit, pjese e Parkut Kombetar te Butrintit, qe shtrihet ne krah te kanalit te Vivarit. Butrintit i cili mendohet t’i ketë fillimet e tij ne shekullin e 8 para Krishtit, eshte pjese Trashegimise Boterore te UNESCO, qe prej vitit 2003. Prej disa ditesh projektligji per dhenien ne administrim te parkut kombetar te Butrintit, Fondacionit Shqiptaro-Amerikan per Zhvillim, ka krijuar perplasje te forta mes deputeteve te opozites dhe mazhorances.
Kategori: Kulture
E Premte, 13 Maj 2022


Foto ajrore e qytetit Antik te Butrintit, pjese e Parkut Kombetar te Butrintit, qe shtrihet ne krah te kanalit te Vivarit. Butrintit i cili mendohet t’i ketë fillimet e tij ne shekullin e 8 para Krishtit, eshte pjese Trashegimise Boterore te UNESCO, qe prej vitit 2003. Prej disa ditesh projektligji per dhenien ne administrim te parkut kombetar te Butrintit, Fondacionit Shqiptaro-Amerikan per Zhvillim, ka krijuar perplasje te forta mes deputeteve te opozites dhe mazhorances.
Kategori: Kulture
E Premte, 13 Maj 2022


Foto ajrore e qytetit Antik te Butrintit, pjese e Parkut Kombetar te Butrintit, qe shtrihet ne krah te kanalit te Vivarit. Butrintit i cili mendohet t’i ketë fillimet e tij ne shekullin e 8 para Krishtit, eshte pjese Trashegimise Boterore te UNESCO, qe prej vitit 2003. Prej disa ditesh projektligji per dhenien ne administrim te parkut kombetar te Butrintit, Fondacionit Shqiptaro-Amerikan per Zhvillim, ka krijuar perplasje te forta mes deputeteve te opozites dhe mazhorances.
Kategori: Kulture
E Premte, 13 Maj 2022


Foto ajrore e qytetit Antik te Butrintit, pjese e Parkut Kombetar te Butrintit, qe shtrihet ne krah te kanalit te Vivarit. Butrintit i cili mendohet t’i ketë fillimet e tij ne shekullin e 8 para Krishtit, eshte pjese Trashegimise Boterore te UNESCO, qe prej vitit 2003. Prej disa ditesh projektligji per dhenien ne administrim te parkut kombetar te Butrintit, Fondacionit Shqiptaro-Amerikan per Zhvillim, ka krijuar perplasje te forta mes deputeteve te opozites dhe mazhorances.
Kategori: Kulture
E Premte, 13 Maj 2022


Foto ajrore e qytetit Antik te Butrintit, pjese e Parkut Kombetar te Butrintit, qe shtrihet ne krah te kanalit te Vivarit. Butrintit i cili mendohet t’i ketë fillimet e tij ne shekullin e 8 para Krishtit, eshte pjese Trashegimise Boterore te UNESCO, qe prej vitit 2003. Prej disa ditesh projektligji per dhenien ne administrim te parkut kombetar te Butrintit, Fondacionit Shqiptaro-Amerikan per Zhvillim, ka krijuar perplasje te forta mes deputeteve te opozites dhe mazhorances.
Kategori: Kulture
E Premte, 13 Maj 2022


Foto ajrore e qytetit Antik te Butrintit, pjese e Parkut Kombetar te Butrintit, qe shtrihet ne krah te kanalit te Vivarit. Butrintit i cili mendohet t’i ketë fillimet e tij ne shekullin e 8 para Krishtit, eshte pjese Trashegimise Boterore te UNESCO, qe prej vitit 2003. Prej disa ditesh projektligji per dhenien ne administrim te parkut kombetar te Butrintit, Fondacionit Shqiptaro-Amerikan per Zhvillim, ka krijuar perplasje te forta mes deputeteve te opozites dhe mazhorances.
Kategori: Kulture
E Premte, 13 Maj 2022


Foto ajrore e qytetit Antik te Butrintit, pjese e Parkut Kombetar te Butrintit, qe shtrihet ne krah te kanalit te Vivarit. Butrintit i cili mendohet t’i ketë fillimet e tij ne shekullin e 8 para Krishtit, eshte pjese Trashegimise Boterore te UNESCO, qe prej vitit 2003. Prej disa ditesh projektligji per dhenien ne administrim te parkut kombetar te Butrintit, Fondacionit Shqiptaro-Amerikan per Zhvillim, ka krijuar perplasje te forta mes deputeteve te opozites dhe mazhorances.
Kategori: Kulture
E Premte, 13 Maj 2022


Foto ajrore e qytetit Antik te Butrintit, pjese e Parkut Kombetar te Butrintit, qe shtrihet ne krah te kanalit te Vivarit. Butrintit i cili mendohet t’i ketë fillimet e tij ne shekullin e 8 para Krishtit, eshte pjese Trashegimise Boterore te UNESCO, qe prej vitit 2003. Prej disa ditesh projektligji per dhenien ne administrim te parkut kombetar te Butrintit, Fondacionit Shqiptaro-Amerikan per Zhvillim, ka krijuar perplasje te forta mes deputeteve te opozites dhe mazhorances.
Kategori: Kulture
E Premte, 13 Maj 2022

Showing page 2 of 2. Records 31 to 60 of 41