English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


Forca policie duke monitoruar situaten teksa qytetare dhe familjare te femijeve te ngecur ne kampet e Sirise, protestojne perpara Kryeministrise me pankarta ne duar per riatdhesimin e tyre ne Shqiperi. Ata deklarojne se qeveria shqiptare ka pergjegjesi mbi qytetaret e saj dhe duhet te nderhyje sa me shpejt.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 14 Shtator 2020

Showing page 2 of 2. Records 31 to 60 of 31